Závěrečné boje o poháry a medaile se blíží…

Všechny čtvrtfinálové série se rozhodli již během soboty 16. 3. a určily semifinálové dvojice.

1. série – Vítěz základní části Tornados měl zřejmě nejtěžší práci se Sokolem Nová Paka hned v úvodním čtvrtfinálovém zápase, kdy svého soupeře udolal těsně 2:1. Pak ale přidal výhry 4:0 a 8:2 a jako první si zajistil postup do semifinále.

2. série – Naopak druhý tým Kamikazde první dva duely zvládl snadněji výhrami 7:3 a 5:2, ale třetí výhru 4:1 vybojoval až ve druhé půli, kdy Hradečtí Vikingové poločas vzdorovali a drželi svoji naději za stavu 1:1.

3. série – Homolkovi vepři svedli s Czech Garbage nejvyrovnanější sérii, která se jako jediná rozhodla ve 4 zápasech. Po úvodních výsledcích 3:1 a 1:3 bylo srovnáno. Homolkovi vepři pak převážili misky vah na svoji stranu výhrou 4:1. Czech Garbage bojovali o rozhodující pátý zápas, dotáhli čtvrtý duel až na nájezdy, ale v nich byli Homolkovi vepři šťastnější a poprvé se tak podívají do semifinále.

4. série – Čtvrtá čtvrtfinálová série byla současně odvetou za loňské finále! Spojené síly v úvodním duelu nedaly Patriots šanci a urvaly první bod výhrou 5:0. V druhém utkání, poznamenaném množstvím vyloučení, už sahali Patriots po srovnání série, ale Spojené síly srovnaly vteřinu do konce ! Nakonec i tento zápas urvaly pro sebe po nájezdech a následnou výhrou 3:0 ukončily Patriotům poprvé sezonu již ve čtvrtfinále.

Semifinále je na programu v sobotu 6. 4.

Týmy, které postoupily do semifinále se společně v play-off ještě neutkaly a očekáváme zajímavé a především sportovně atraktivní série. Tornados změří síly se Spojenými silami a Kamikadze vyzvou Homolkovi vepře.

V sobotu 23. 3. končí posledním kolem i 2. liga. Rozhodne jak o vítězi, tak i o medailistech a slibuje velké drama na závěr. Na celkovou výhru může totiž pomýšlet ještě všech prvních 5 týmů !!!. Navíc první dvě mužstva postoupí do baráže o 1. ligu a vyzvou týmy FBC Valhalla, Laviny Hradec Králové, Sokol Lázně Bohdaneč a Joker Team Jaroměř v boji o účast mezi elitou.

.