Vyjádření k zápasům FBC Barbaři v 1. a 2. kole 2. ligy FLA HK

Aktualizace vyjádření:
Ahoj pánové, 
omlouvám se za drobnou změnu ve verdiktu v níže uvedeném případě. Vzhledem k tomu, že se téměř shodná situace stala bohužel nyní i v 1. lize, bylo chybně rozhodnuto podle bodu 7.2 soutěžního řádu o kontumaci 5:0 ve prospěch týmu Myšáci. Vzhledem k uvedenému bodu si může vítězný tým nad potrestaným týmem ponechat výhru dosaženou na hřišti. V tomto případě se tedy zápas Myšáci – Barbaři ponechává na výsledku 3:1 dosaženém na hřišti a hráčům se tak ponechávají i statistiky dosažené během zápasu. 


Pro vysvětlení – žádné jiné výsledky, kde potrestaný tým získal minimálně bod, tedy remízy, prohry/výhry po nájezdech, výhry, se neponechávají a kontumují se 5:0 a nepočítají se z nich žádné individuální statistiky. 


Znovu prosím vedoucí týmů, ať mají přehled o svých registrovaných hráčích, jak o samotné registraci, ale tak i o výši soutěže, kterou hrají !!! Lepší se několikrát zeptat a ujistit, než si přidělávat starosti a měnit dosažené výsledky na palubovce nikdo z nás určitě nechce. 

Pěkné odpoledne a pevně věřím, že k další podobné situaci už nedojde. 


za vedení FLA HK, Jirka Zedka

Ahoj pánové,
zasílám vám oficiální stanovisko k zápasům týmu FBC Barbaři Hradec Králové v prvních dvou kolech.
Dodatečně se zjistilo, že za tým nastupovali dva divizní hráči. Vzhledem k pravidlu o registrovaných hráčích v FLA a že uvedený tým se všemi soupeři odehrál první vzájemné zápasy, všech 6 zápasů Barbarů je kontumováno ve prospěch soupeřů 5:0. Nikomu se nebudou počítat kanadské body, ani brankářské a jiné zápasové statistiky v uvedených duelech. V dalších zápasech hráč Vykydal může pokračovat, splňuje pravidlo o reg. hráčích, je jedním divizním a odehrál dle pravidel loňskou sezonu FLA. Hráč Čubírka pokračovat nemůže, je druhým divizním hráčem a ani nehrál loňské FLA. 
Prosím vedoucí týmů a dbání na pravidla, označování na soupiskách, kdo je registrovaný, bohužel nevědomost neomlouvá, je někdy přísná a bohužel padne na vaši odpovědnost. Pokud jsou jakékoli dotazy a pochybnosti, kdykoliv nás raději kontaktujte a rádi si věc vyjasníme, než dělat zpětně tyto nepříjemné kroky. 

Věřím, že v letošní sezoně se už budeme věnovat jen sportovním zážitkům na palubovce a přeji pěkné odpoledne. 
Za vedení FLA HK Jiří Zedka